Leny Vos

Mijn handen volgen lijnen als de route van mijn bestaan.

Deze schilderijen zijn een afspiegeling van mijn abstract werk. Wat ik zie met mijn ogen, kleur ik in mijn hart. Mijn handen volgen lijnen als de route van mijn bestaan, laag op laag doorleefd, mijn bestemming op doek. Ik werk graag zonder vooropgezet doel. Puur, vanuit gevoelens en ervaringen die ontstaan soms sluimerend aanwezig zijn en pas zichtbaar worden op doek. Beelden die in compositie en kleur mijn verhaal vertellen: de wandelingen aan zee, de geuren en de kleuren van de Provence.

Gevoelens, gebeurtenissen die mij raken en mijn doeken kleuren in een proces waarbij ik me steeds onbewust afvraag wat voeg ik toe en wat laag ik weg. Acryl laag op laag en met gebruik van natuurlijke materialen die ik op mijn strooptochten heb verzameld. Na de laatste streek laat ik los wat ontstaan is.

De abstractie van mijn werken geeft ruimte aan een ieder om zijn gevoel te laten hechten aan dit beeld. Loslaten , betekent voor mij, dat het werk zich mag verbinden aan het leven van een ander, een ieder die zich geraakt voelt of zich herkent in de lijnen, kleur en dynamiek van mijn werk.

Referenties

Colorfull

Abstract

Dynamic

De abstractie van mijn werken geeft ruimte aan een ieder om zijn gevoel te laten hechten aan dit beeld.

Leny Vos

Art of Leny Vos

Visit art of Leny

Experience all art pieces live in our gallery.

Gallery

Hoofdstraat 63
5481 AB Schijndel

Opening hours

These are the regular opening hours. Do you want an appointment outside these times? Then give us a call!

Friday:
13:00 - 17:00
Saturday:
13:00 - 17:00
Sunday:
13:00 - 17:00

Contact us

info@dutcharthouse.com

06 53864749

06 53864749