Moto Puro

Een samenwerking tussen Marcel Bastiaans en Moto Puro.

Op donderdag 10 oktober 2019 hebben Maxime Loiseau (Sales Manager Ducati West Europe) en Marcel Bastiaans (Kunstschilder) bij Moto Puro het doek gehaald van de Ducati XDiavel Collegamento ART-Bike.

Deze uniek uitgevoerde XDiavel is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Marcel Bastiaans en Moto Puro.

 De Ducati XDiavel is op design gebied al een kunstwerk op zich. Maar Moto Puro zou Moto Puro niet zijn om hier nog een uniek en nog extremer kunstobject van te maken.

De samen werking met Marcel Bastiaans werd gezocht. Marcel is een internationaal gewaardeerd en erkend kunstschilder die onder andere veel werk maakt waar automotive thema’s in verwerkt zijn. Lamborghini is een van de thema’s die regelmatig terug keren in zijn werk, en zie daar de link met Ducati.

Marcel kreeg van Moto Puro de vrije hand om zijn gevoel en ideeën los te laten op de XDiavel. Marcel beschilderde en bewerkte de delen met als hoofd gedachte “Italië”, “Tricolore”, “Ducati”, en de verbinding en de beleving van de Ducati liefhebbers tussen deze thema’s.

Als contrast met het kleurrijke  nieuwe plaatwerk verbouwde Moto Puro de XDiavel in een stoere Dragbike. Naast de juiste sound door de full Termignoni uitlaat werd de motor verder geminimaliseerd, de rijpositie aangepast en een handgemaakt zadel met de handtekening van Marcel Bastiaans toegevoegd.

Referenties

Sculptor

Colorful

Spontaneous

Moto puro

Art of Moto Puro

Visit art of Moto Puro

Experience all art pieces live in our gallery.

Gallery

Hoofdstraat 63
5481 AB Schijndel

Opening hours

These are the regular opening hours. Do you want an appointment outside these times? Then give us a call!

Thursday:
13:00 - 17:00
Friday:
13:00 - 17:00
Saturday:
13:00 - 17:00
Sunday:
13:00 - 17:00

Contact us

info@dutcharthouse.com

06 53864749

06 53864749